Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΦΙΛ

Ο Δημήτρης Παπαευθυμίου πρωτοξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο χώρο πρίν 30 χρόνια σ' ένα σχετικά μικρό κατάστημα στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη. Μετά από μερικά χρόνια μεταφέρθηκε στο νέο του κατάστημα στην πλατεία Κάνιγγος όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Η αγάπη και το πάθος του για την οπτική τέχνη και τις τεχνικές της όρασης γρήγορα τον ανέδειξαν σε άριστο τεχνίτη και εφαρμοστή φακών επαφής και βρίσκοντας μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε, δημιούργησε άλλο ένα νέο καταστήμα  στήν περιοχή του Αιγάλεω.

Παράλληλα αναπτύχθηκε και στον χώρο των ακουστικών βαρηκοϊας με πολύ μεγάλη επιτυχία ως ειδικός ακουοπροσθετικός για άτομα με χαμηλή ακουστική ικανότητα. Στα καταστήματα Παπαευθυμίου υπάρχουν τα τμήματα οπτικών ειδών, εφαρμογής φακών επαφής και ακουστικών βαρηκοϊας και είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι έμπειροι και καλά καταρτισμένοι συνεργάτες του καθώς και οι γιοι του Αλέξανδρος και Κωνσταντίνος βρίσκονται επί ποδός για να συνεισφέρουν στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των αναγκών των ανθρώπων εκείνων που τόσο τους αγάπησαν και τους εμπιστεύθηκαν τα πολυτιμότερα αγαθά τους: την όραση και την ακοή τους... ...

Artigos Relacionados

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου